Etter at bestillingen er lagt inn, kan du fortsatt gjøre flere ting selv på nettstedet. Hva du kan gjøre, og hvor lang tid du har på deg, avhenger av handlingen. Alt dette fungerer på datamaskin, mobilnettstedet og i appen.
La du nettopp inn bestillingen? Alt bestillingen din er kvalifisert for, vises på siden med bestillingsbekreftelsen, slik at du kan utføre handlingen derfra uten å logge inn eller søke opp bestillingen.
| Det du vil gjøre | Hvor lang tid du har | Hvor du finner det |
|---|---|---|
| Kansellere bestillingen | Hvis bestillingen inneholder en personlig tilpasset vare, frem til varen er registrert på lageret. Ellers frem til bestillingen forlater lageret. | Siden med bestillingsbekreftelsen, Mine bestillinger eller Bestillingsdetaljer |
| Endre leveringsadressen | Frem til fraktetiketten er generert | Siden med bestillingsbekreftelsen, Mine bestillinger eller Bestillingsdetaljer |
| Oppgradere til ekspresslevering | Frem til fraktetiketten er generert, og bare hvis et ekspressalternativ var tilgjengelig for bestillingen din da du gikk til kassen | Siden med bestillingsbekreftelsen eller Bestillingsdetaljer |
| Endre størrelsen eller fargen på en vare | Innen 72 timer etter betaling, så lenge varen ikke er registrert på lageret og bestillingen ikke er sendt. Gjelder kun varer som lages på bestilling. | Ved siden av varen på siden med bestillingsbekreftelsen, Mine bestillinger eller Bestillingsdetaljer |
| Endre e-postadressen på bestillingen | Kun så lenge du fortsatt er på siden med bestillingsbekreftelsen. Gjelder kun bestillinger som er lagt inn som gjest. | Siden med bestillingsbekreftelsen |
Hvis du ikke ser handlingen, har bestillingen passert dette tidspunktet. Vi kan ikke gjøre endringen, og kundeservice kan heller ikke gjøre den for deg.
Ikke mulig etter at en bestilling er lagt inn
- Legge til eller fjerne varer
- Endre kjolestilen
- Bytte mellom standardstørrelse og spesialtilpasset størrelse
- Legge til ekspressproduksjon
Bestillingen fortsetter å behandles mens du ser på siden, så nettstedet kontrollerer statusen på nytt hver gang du velger en handling. Et alternativ kan forsvinne mellom innlasting av siden og valg av alternativet, og en endring kan av og til mislykkes når du sender den inn. Oppdater siden for å se gjeldende status.
Kommentarer
0 kommentarer
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.