SUBMIT MY INQUIRY

My Name*

My Phone Number*

My Sorority*

My College*

Event Date*

Preferred Dress Style(s)*

Additional Information*

Upload Photos
2 images max, 1MB max per image.
Thanks for submit
An Azazie Stylist will respond to you within 24 business hours. Your ticket number is

.
Ok

Beschikbaarheid At-Home Try On Jurken

English Español Français Deutsch Italiano Dutch

We hebben verschillende stijlen in ons At-Home Try On-programma, maar onze selectie van maten (en vooral kleur) kan beperkt zijn, afhankelijk van de populariteit en nieuwheid van de stijl. We voegen regelmatig nieuwe maten toe aan het Try At Home Programma, maar dit kan even duren, dus we stellen uw geduld zeer op prijs.

In dit artikel worden de volgende onderwerpen met betrekking tot de beschikbaarheid van passen besproken:

ONZE BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN

Als je wilt kijken of de jurk die je wilt in het programma zit, ga dan naar de At-Home Try On pagina, zoek het item op naam en klik op de jurk om de beschikbare maten te bekijken. Als de gewenste maat is beschikbaar, wordt het zwart omlijnd weergegeven. Als het is uit met een klant, wordt het formaat grijs weergegeven. Als de maat gewoon is niet in het programma, wordt het niet vermeld op de bestelpagina.

We kunnen elk van deze zien in het onderstaande voorbeeld voor de Ierland jurk:

We hebben de maten A0 - A8, A12, A16 en A18 beschikbaar proberen. We hebben de maten A10, A14, A20 - A24 en A28uit met een klant. En maat A26 is niet in het programma momenteel.

Als je zoektocht naar een jurk geen resultaten oplevert, controleer dan de spelling van de stijl op de hoofdbestel pagina en probeer het opnieuw. Als de jurk niet verschijnt, staat die stijl op dit moment niet in het programma. Mogelijk hebben we in de komende maand wat pasjurken beschikbaar, maar we kunnen niet precies bevestigen wanneer, dus houd de website in de gaten.

MELDING VAN BESCHIKBAARHEID

We hebben geen manier om precies te weten wanneer een pasjurk weer beschikbaar is op de website, maar je kunt je aanmelden om op de hoogte te worden gehouden wanneer het terugkomt. Ga gewoon naar de try-on pagina van de stijl, klik op de maat die je nodig hebt, vul het vak in dat verschijnt en klik op 'Houd mij op de hoogte'.

Wanneer de maat terugkomt, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Houd er rekening mee dat de notificatie e-mail is niet hetzelfde als een wachtlijst en garandeert niet dat u de pasjurk kunt bestellen. Onze passelectie is beperkt en wie het eerst komt, het eerst maalt, dus er is een kans dat je je notificatie-e-mail alleen krijgt om te ontdekken dat de jurk al opnieuw is besteld, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk naar de website gaat om te bestellen.

OPMERKING: Het kan het duurt meer dan een maand voordat een pasjurk beschikbaar is eenmaal besteld (2 weken verwerking en bezorging, 1 week bij de klant, 2 weken voordat het weer bij ons wordt afgeleverd en op de website wordt geplaatst).

MAAT NIET BESCHIKBAAR

Als de gewenste maat helemaal niet op de bestelpagina staat, betekent dit dat de maat op dit moment niet in het programma zit om te passen, maar dat u zich kunt aanmelden om te vragen of deze wordt toegevoegd. Klik gewoon boven de maatopties waar staat "Ziet u uw maat niet beschikbaar? Laat het ons weten!" en vul het formulier in dat verschijnt:

Ons systeem stuurt je een automatische e-mail om je te laten weten wanneer de maat beschikbaar komt, maar houd er rekening mee dat het nog even kan duren voordat de maat in het At-Home Try On-programma verschijnt. Neem contact op met ons als je snel een maat en stijl moet kiezen klantenservice team voor advies.

KLEUR NIET BESCHIKBAAR

Hoewel we proberen een verscheidenheid aan kleuren per stijl aan te bieden, kunnen we niet elke kleur in elke stijl en maat op voorraad hebben. Dit geldt met name voor nieuw uitgebrachte stijlen en kleuren, die over het algemeen beperkter zullen zijn binnen het programma. Het kan ongeveer een maand na de release duren voordat nieuwe stijlen en kleuren in het programma zijn opgenomen.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​kleur in het echt te zien, raden we u aan om een kleur staal van ons. Elk staal kost €3 en wij dekken de verzendkosten.

Stalen bevatten alle stoffen die in die kleur gemaakt kunnen worden, met uitzondering van kant. Als een stof niet in het staal is opgenomen, betekent dit dat we deze niet in die kleur kunnen maken.

Have more questions? Submit a request
Try At Home Programma
Beschikbaarheid At-Home Try On Jurken
English Español Français Deutsch Italiano Dutch

We hebben verschillende stijlen in ons At-Home Try On-programma, maar onze selectie van maten (en vooral kleur) kan beperkt zijn, afhankelijk van de populariteit en nieuwheid van de stijl. We voegen regelmatig nieuwe maten toe aan het Try At Home Programma, maar dit kan even duren, dus we stellen uw geduld zeer op prijs.

In dit artikel worden de volgende onderwerpen met betrekking tot de beschikbaarheid van passen besproken:

ONZE BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN

Als je wilt kijken of de jurk die je wilt in het programma zit, ga dan naar de At-Home Try On pagina, zoek het item op naam en klik op de jurk om de beschikbare maten te bekijken. Als de gewenste maat is beschikbaar, wordt het zwart omlijnd weergegeven. Als het is uit met een klant, wordt het formaat grijs weergegeven. Als de maat gewoon is niet in het programma, wordt het niet vermeld op de bestelpagina.

We kunnen elk van deze zien in het onderstaande voorbeeld voor de Ierland jurk:

We hebben de maten A0 - A8, A12, A16 en A18 beschikbaar proberen. We hebben de maten A10, A14, A20 - A24 en A28uit met een klant. En maat A26 is niet in het programma momenteel.

Als je zoektocht naar een jurk geen resultaten oplevert, controleer dan de spelling van de stijl op de hoofdbestel pagina en probeer het opnieuw. Als de jurk niet verschijnt, staat die stijl op dit moment niet in het programma. Mogelijk hebben we in de komende maand wat pasjurken beschikbaar, maar we kunnen niet precies bevestigen wanneer, dus houd de website in de gaten.

MELDING VAN BESCHIKBAARHEID

We hebben geen manier om precies te weten wanneer een pasjurk weer beschikbaar is op de website, maar je kunt je aanmelden om op de hoogte te worden gehouden wanneer het terugkomt. Ga gewoon naar de try-on pagina van de stijl, klik op de maat die je nodig hebt, vul het vak in dat verschijnt en klik op 'Houd mij op de hoogte'.

Wanneer de maat terugkomt, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Houd er rekening mee dat de notificatie e-mail is niet hetzelfde als een wachtlijst en garandeert niet dat u de pasjurk kunt bestellen. Onze passelectie is beperkt en wie het eerst komt, het eerst maalt, dus er is een kans dat je je notificatie-e-mail alleen krijgt om te ontdekken dat de jurk al opnieuw is besteld, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk naar de website gaat om te bestellen.

OPMERKING: Het kan het duurt meer dan een maand voordat een pasjurk beschikbaar is eenmaal besteld (2 weken verwerking en bezorging, 1 week bij de klant, 2 weken voordat het weer bij ons wordt afgeleverd en op de website wordt geplaatst).

MAAT NIET BESCHIKBAAR

Als de gewenste maat helemaal niet op de bestelpagina staat, betekent dit dat de maat op dit moment niet in het programma zit om te passen, maar dat u zich kunt aanmelden om te vragen of deze wordt toegevoegd. Klik gewoon boven de maatopties waar staat "Ziet u uw maat niet beschikbaar? Laat het ons weten!" en vul het formulier in dat verschijnt:

Ons systeem stuurt je een automatische e-mail om je te laten weten wanneer de maat beschikbaar komt, maar houd er rekening mee dat het nog even kan duren voordat de maat in het At-Home Try On-programma verschijnt. Neem contact op met ons als je snel een maat en stijl moet kiezen klantenservice team voor advies.

KLEUR NIET BESCHIKBAAR

Hoewel we proberen een verscheidenheid aan kleuren per stijl aan te bieden, kunnen we niet elke kleur in elke stijl en maat op voorraad hebben. Dit geldt met name voor nieuw uitgebrachte stijlen en kleuren, die over het algemeen beperkter zullen zijn binnen het programma. Het kan ongeveer een maand na de release duren voordat nieuwe stijlen en kleuren in het programma zijn opgenomen.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​kleur in het echt te zien, raden we u aan om een kleur staal van ons. Elk staal kost €3 en wij dekken de verzendkosten.

Stalen bevatten alle stoffen die in die kleur gemaakt kunnen worden, met uitzondering van kant. Als een stof niet in het staal is opgenomen, betekent dit dat we deze niet in die kleur kunnen maken.

Have more questions? Submit a request.
Mogelijk gemaakt door Zendesk